Oficina Virtual d'Atenció al Ciutadà

 

Sou a:

Inici

>>

Avís legal

Avís legal

Avís legal

1.- La informació que es difon a través d'aquesta web és la vigent en el moment en el qual es publica i s'anirà actualitzant amb la major celeritat possible.

2- El Consell garanteix la seguretat i la protecció de dades personals.

3- Si qualsevol ciutadà considera que aquesta web o el seu contingut suposa la infracció de qualsevol dret de propietat intel·lectual o industrial, haurà de notificar-li-ho al Consell de Formentera indicant el seu nom, la titularitat de drets (aportant la prova o l'acreditació corresponent) i l'objecte del dret suposadament infringit.

4- El Consell assumeix, d'acord amb la legislació vigent, la responsabilitat pels continguts que haja elaborat per a aquesta web. Quant als continguts subministrats per usuaris i tercers, seran aplicable les exclusions de responsabilitat previstes en els articles del 13 al 17 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. En particular, pel que fa als continguts enllaçats, s'aplicarà l'exclusió de responsabilitat de l'article 17 d'aquesta llei.

5.- El Consell no respondrà del mal ús que els usuaris puguin fer dels continguts d'aquesta web. Tampoc es farà responsable de les dificultats d'accés que puga haver-hi en el portal ni del mal funcionament atribuïble a causes alienes al Consell.

Carpeta del ciutadà

Veure els meus tràmits i gestions personals

Dades de contacte

OAC Formentera
San Francesc - Formentera 07860
Tlf.: 971 32 10 87
Fax: 971 32 25 56

| © 2023 CONSELL INSULAR DE FORMENTERA Tots els drets reservats.
Llicència d'ús per OVAC. Desenvolupat amb eConstruye d'Absis |estadisticas